Video Cara Menanam Bunga Matahari

0 views
 • Image Result For Video Cara Menanam
 • Cara Tepat Menanam Sawi Dan Caisim Gerbang

  Salam Tani !!! Kali ini maspary di blog Gerbang Pertanian akan membahas tentang bagaimana cara menanam sawi atau caisim yang tepat, namun demikian teknis budidaya tersebut tidaklah baku untuk dilakukan tetapi masih perlu dimodifikasi lagi agar sesuai dengan kondisi lokasi setempat Kenapa tanaman sawi atau caisim ini menjadi pilihan alternatif untuk kita budidayakan ?.

 • Tanaman Hias Untuk Taman Dinding Vertikal Terpopuler

  Jenis Tanaman Untuk Vertikal Garden TAMAN DINDING Contoh taman vertikal vertikal garden. Atikel Apa itu “VERTIKAL GARDEN” atau “TAMAN VERTIKAL” ?Yang dimaksud dengan vertikal garden atau taman vertikal adalah sebuah konsep taman tegak atau vertikal dengan megatur tanaman dan elemen taman lainnya sedemikian rupa pada sebuah bidang tegak..

 • Lekir Agro Manual Tanaman Betik Sekaki

  Pokok betik sekaki akan mengeluarkan bunga pada bulan ke empat, berbuah dan boleh dipetik pada bulan ke lapan. Proses pengeluaran buah adalah secara berterusan tanpa mengikut musim.Pokok perlu ditanam semula setelah pokok menjadi terlalu tinggi dan kerja kerja memetik menjadi sukar.Pada kebiasaannya pokok akan ditebang pada tahun ketiga untuk proses .

 • Unique Of Islam Cara Bacaan Tahlil Doa

  Disclamair Blog ini sebenarnya adalah untuk kegunaan rujukan saya di masa kini dan masa hadapan. kalau terlupa, blog ini la yang akan mengingatkan saya kembali apa yang telah lupa moga dapat dikongsi bersama pembaca,pelawat, sahabat tidak kiralah di mana anda semua berada Posts di dalam blog ini saya telah mengkaji kesahihannya dahulu sebelum dipost..

Posted in Uncategorized